Bernt Hulsker

Innslagene og programmet bærer preg av et elsk-hat-forhold mellom. Han har lenge vært tilknyttet VGTV gjennom programmer som Ikke lov å le på hytta Av med masken og Enkel servering.


Feels Like Home Randy Newman Jorgen Dahl Moe Cover Youtube I 2022 Youtube Cover Musikk

Kjetil Andre Aamodt erstatter Bernt Hulsker i Fangene på fortet og blir dermed programleder sammen med Julie Strømsvåg.

. Spårtsklubben er et underholdningsprogram hvor vennegjengen Mads Hansen Erik Follestad Ida Fladen og Oskar Westerlin møtes ukentlig ledet av Jon Martin Henriksen. Hulsker er under etterforskning for hatefulle ytringer etter et forsinket VGTV-julebord i mars. VGTV og Bernt Hulsker 44 er enige om å avslutte samarbeidet.

Bernt Hulsker har ikke svart på VGs henvendelse mandag. VGTV-profil Bernt Hulsker 44 må møte i avhør etter at dørvakt Jwan Rasho 24 anmeldte ham for vold og rasisme. Martin Sleipnes Morten Ramm og Bernt Hulsker har kun enkel servering på menyen.

Bernt Hulsker er ikke lenger tilknyttet managementselskapet Max Social. Han har lenge vært tilknyttet VGTV gjennom programmer som Ikke lov å. Også Triana Iglesias får.

Bernt Hulsker har ikke svart på VGs henvendelse. Bernt Hulsker er ikke lenger tilknyttet managerselskapet Max Social bekrefter selskapet til Dagbladet. Saken etterforskes av hatkrimgruppa i Oslo-politiet.


The Stream Thosebricks Never Easy Kurt Nilsen Youtube Streaming Youtube Music

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel